Aquest espai presenta els processos de treball dels grups vinculats al Centre d’Art de Tarragona a través del seu Laboratori de Mediació. L’objectiu és donar visibilitat al treball que desenvolupen les diferents persones i entitats implicades; poder crear sinergies i transversalitats entre els grups i obrir els projectes a qualsevol persona o entitat interessada.

Els grups de treball del LABMediació sorgeixen a partir del projecte Obert per Reflexió del CA Tarragona, com una forma de donar continuïtat a tot l’esforç i la implicació de les persones que hi van participar. L’ Obert per Reflexió es va plantejar com un laboratori de treball col·laboratiu amb la finalitat d’imaginar i proposar maneres sostenibles de generar projectes en xarxa entre els assistents per tal de reforçar l’ecosistema cultural del territori.

Durant tres mesos es van dur a terme sis sessions, i d’aquestes trobades en van sortir cinc grups de treball, que tenen interés en dur a terme projectes concrets i en seguir treballant plegats.

Els grups de treball es troben periòdicament, i la intenció d’aquest bloc és mostrar la feina que s’hi fa, per tenir al dia als membres que no puguin assistir a les trobades i també a qualsevol altra persona que hi estigui interessada.

Des del bloc es poden seguir els debats i les accions que cada grup emprèn i participar afegint comentaris. Si voleu sumar-vos a les sessions de treball podeu escriure’ns a info@catarragona.net.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: