Sessió de treball de la Xarxa de Gestors del dijous 11 d’abril del 2013 als Serveis Territorials del Departament de Cultura de la Generalitat a Tarragona

Assistents

  • Montserrat Caballero
  • Cèlia del Diego
  • Laura Griñó
  • Magda Guillén
  • Gemma Massagué
  • Ció Pallarès
  • Jordi París
  • Lídia Porcar
  • Aureli Ruiz

Resum

-La presentació pública del projecte serà el dia 29 d’abril a la sala Julio Antonio de la Diputació. Tot seguit, es realitzarà la propera reunió de la Xarxa, aproximadament a les 12:30h a l’oficina del CA, tot i que en grup reduït ja es reuneixen el dimarts 16 a les 12h.
-Els dies de transport de les peces seran el dia 26 i el 29. S’intentarà centralitzar la recollida de les peces per a les exposicions col·lectives a Cal Massó.
-Els horaris de les inauguracions, així com el personal de Cal Massó ja està solucionat.
-Els espais i els comissaris han d’enviar la informació que els falta pel catàleg, les invitacions, etc.

Desenvolupament de la reunió

Comença la reunió a les 11:30h aproximadament. Jordi París comença explicant que ja existeix una data per la firma de conveni/presentació pública de «Breathing Time». Serà el proper 29 d’abril a la sala Julio Antonio de la Diputació. Durant els pròxims dies, els diferents espais aniran confirmant l’assistència dels seus regidors de cultura, els comissaris, Josep Bertran de Repsol, el president de la Diputació i Cèlia del Diego, membre de la Xarxa i directora del CA Tarragona.

Magda Guillén prepararà una imatge amb la marca del projecte per projectar al fons de la presentació, a més dels plafons explicatius. Laura Griñó s’encarregarà de preparar la nota de premsa.

Els espais han d’acabar d’enviar la informació el més aviat possible. Alguns textos s’han de refer, manquen les persones i els càrrecs des d’on s’enviaran les invitacions, alguns logotips traçats, etc.
S’haurà de trobar un corrector pels textos del catàleg. Montserrat Caballero mirarà de trobar-ne un; Cèlia del Diego s’ofereix per fer les galerades de la maqueta final.

Degut als problemes d’espai del Vendrell i l’Espluga, s’hi hauran de portar peces més petites. Els dies de transport seran el dia 26 i el 29. La recollida de peces per transport conjunt a aquest espais es realitzarà a Cal Massó.

Els horaris de les inauguracions a Reus seran: 19h Cal Massó, 19:45h Centre de Lectura, i 20:30h CIMIR. A Tarragona seran: 19h Serveis Territorials, 19:45 Display (Blai Mesa hauria de triar quins espais prefereix), i 20:30h Espai Kesse.

El tema del personal a Cal Massó ja està solucionat, es pagarà a una persona cobrarà per obrir i tancar l’espai durant els dies d’exposició.

Dimarts 16 a les 12h es realitzarà la popera reunió a l’oficina del CA Tarragona per acabar de resoldre algunes qüestions. La propera reunió de tot el grup de la Xarxa serà el proper dia 29, després de la presentació pública, aproximadament a les 12:30h a l’oficina del CA.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: