Presentació pública de l’Antena del dijous 11 d’abril als Serveis Territorials del Departament de Cultura de la Generalitat a Tarragona

Al punt de les onze del matí s’inicia la roda de premsa per donar a conèixer l’Antena al públic general. Una cinquantena de persones assisteixen a la sala dels Serveis Territorials.

Jordi Agràs, director territorial de Cultura de la Generalitat de Catalunya a Tarragona, dóna la benvinguda.

Presenten el projecte:

-Jordi Martorell, coordinador de l’Antena i codirector de La Casa de Palla de La Veu Jove de la Conca

-Cèlia del Diego, directora del CA Tarragona Centre d’Art

Comencen per explicar els orígens del projecte. L’Antena neix a partir d’un dels grups de treball de l’Obert per reflexió, impulsat pel CA Tarragona entre l’octubre de 2011 i el gener de 2012. És un espai web concebut per comunicar tot el què faci referència a l’activitat vinculada a la creació contemporània del Camp de Tarragona: notícies, articles, debats, opinions, convocatòries, actes, exposicions, etc. 

És un projecte impulsat per La Casa de Palla de La Veu Jove de la Conca a Montblanc, amb el suport d’Artiga. Revista d’Art i Pensament contemporani, d’Encuentros del Diari de Tarragona i la Xarxa de Gestors. Té la voluntat d’iniciar un canal de comunicació de la xarxa d’agents culturals vinculats a les pràctiques artístiques contemporànies del Camp, en el qual es publiqui una agenda de tots els actes programats per cadascuna de les institucions i espais associats, juntament amb una selecció d’articles, talls d’àudio o clips de vídeo dels mitjans de comunicació implicats.

Els continguts de l’Antena són inserits de manera autònoma i independent pels propis col·laboradors, amb la voluntat de donar a conèixer de manera conjunta tota l’activitat. Cerquen arribar als usuaris no necessàriament especialitzats, tant de dins com de fora del territori, al mateix temps que genera un espai virtual d’informació fàcilment recuperable i es treballa per augmentar el reconeixement social de l’activitat del sector artístic del territori. 

Finalment, es mostra el funcionament de la pàgina web, així com el seu contingut que ja comença a ser força nombrós.

Image

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: