Sessió de treball de la Xarxa de Gestors del dimecres 20 de març de 2013 a l’oficina del CA Tarragona

Assistents

 • Montserrat Caballero
 • Cèlia del Diego
 • Laura Griñó
 • Magda Guillén
 • Mar Joanpera
 • Gemma Massagué
 • Ció Pallarès
 • Jordi París
 • Aureli Ruiz

Resum

 • Falta tancar la data de la firma de conveni, la seguretat de Cal Massó, els pressupostos, etc. Per resoldre aquestes qüestions i les que puguin anar sorgint, Jordi París, Cèlia del Diego, Aureli Ruiz i Magda Guillén s’aniran reunint.
 • Abans del dia 4 d’abril, tots els espais han d’enviar el seu text, la seva fotografia i el logotip traçat en blanc i negre i en color.
 • Durant la Setmana Santa els gestors rebran les preguntes per les entrevistes del vídeo, per poder-les anar preparant ja que es començaran a gravar el dia 11 d’abril aprofitant la presentació de L’Antena.
 • Durant el que queda de setmana l’Aureli enviarà la informació sobre les exposicions de cada espai.
 • La propera reunió serà el dia 11 d’abril a les 11:30h aproximadament als Serveis Territorials, just després de la presentació de L’Antena.

Desenvolupament de la reunió

Jordi París ha contactat amb la Diputació de Tarragona per intentar tancar la firma pública del conveni/presentació del projecte, però de moment encara no ha estat possible. S’intentarà tancar per a la propera reunió, coincidint amb els dies disponibles de Repsol i l’Ajuntament de Valls.

Pel que fa a Cal Massó, Aureli Ruiz negociarà amb l’Ajuntament de Reus per veure si poden encarregar-se de trobar una persona de seguretat, encara que això signifiqui haver de reduir la seva aportació econòmica.

S’acorda que a partir d’ara, el Jordi es reunirà amb Magda Guillén, Aureli Ruiz i Cèlia del Diego per resoldre problemes que vagin sortint sobre els pressupostos, sense haver de convocar tots els membres de la Xarxa.

Les dates de les inauguracions ja estan tancades per tots els espais. Només queda organitzar els horaris de les exposicions de Tarragona i Reus. Està pensat que comenci als Serveis Territorials, després segueixi a Display i finalment, a l’Espai Kesse.

A nivell d’autoritats, només haurien d’assistir a la inauguració dels Serveis Territorials.

Pel què fa a Reus, Coia Domingo proposa començar a Cal Massó, seguir al Centre de Lectura i acabar al CIMIR.

La proposta de lloguer d’autobusos es valorarà més endavant. Tots els espais han d’enviar la informació que els manca a la Magda i la Laura abans del dia 4, per poder seguir avançant en els suports de comunicació (catàleg, bloc, etc.): text sobre l’espai, logotips en color i blanc i negre traçats, i fotografies.

Després de Setmana Santa, la Laura plantejarà un possible calendari de difusió del projecte. Per una banda, s’enviaran invitacions conjuntes del projecte, i per l’altra, invitacions individuals de cada espai. A més, s’elaborarà també una nota de premsa conjunta, així com una convocatòria a la presentació pels mitjans de comunicació.

Pel què fa al catàleg, s’han de retocar alguns temes d’imatge corporativa. El Jordi proposa dissenyar un mapa conceptual que resumeixi la ubicació dels artistes en els espais. Finalment, el catàleg constarà de 24 pàgines repartides de la següent forma:

-Portada

-Presentació de la Xarxa de Gestors (elaborada des del CA) + Sumari + Faldó de crèdits

-Text comissariat de tres pàgines + mapa conceptual

-Espais en cinc pàgines per ordre alfabètic dels noms de la ciutat on s’ubiquen

-Artistes en tretze pàgines per ordre alfabètic dels cognoms

-Contraportada (taula resum, anunci)

Pel què fa al vídeo, es realitzarà un tràiler (pel 2 de maig) per mostrar a totes les inauguracions. El dia 18 de maig es presentarà el final a la presentació del CA Tarragona.

Durant Setmana Santa s’enviaran les preguntes de les entrevistes als gestors per tal que se les puguin començar a preparar, ja que es gravaran durant el mes d’abril.

Els plafons dels espais expositius inclouran el logotip del projecte, els noms de les ciutats que participen i els logotips dels patrocinadors.

El Jordi, l’Aureli, la Cèlia i la Magda quedaran dimarts 2 d’abril a les 11:30h a l’Oficina del CA per tancar els pressupostos.

L’Aureli passarà la informació sobre les exposicions que hi haurà a cada espai.

La propera reunió de la Xarxa serà el proper 11 d’abril a les 11:30h als Serveis Territorials, just després de la presentació de L’Antena. 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: