Sessió de treball de L’Antena del 19 de febrer de 2013 a la Sala de Juntes dels Serveis Territorials de la Generalitat de Catalunya a Tarragona. Presentació de la web oficial de L’Antena

Assistents

Montserrat Caballero
Cèlia del Diego
Marc Díez
Coia Domingo
Laura Griñó
Magda Guillén
Jordi Martorell
Gemma Massagué
Ció Pallarès
Jordi París
Jordi Ribas
Aureli Ruiz
Núria Serra
Marisa Suárez
Marina Vives

Resum

-Marc Díez presenta la pàgina web a tots els assistents i els explica el seu funcionament, resolent tots els dubtes que es van plantejant.
-Cada centre o espai s’ha de donar d’alta com a usuari i pot començar a publicar el seu contingut.
-Jordi Martorell enviarà les tarifes de publicitat per correu electrònic per a tots aquells que s’hi vulguin promocionar.
-Es contempla fer una segona sessió explicativa sobre la pàgina, depenent dels agents que ho sol·licitin.
-Es proposa la roda de premsa de presentació pública de L’Antena pel proper dijous 7 de març. Queda pendent per confirmar l’hora i el lloc.

Desenvolupament de la reunió

La presentació de la web oficial de L’Antena comença a dos quarts d’una del migdia a la Sala de Juntes dels Serveis Territorials de la Generalitat de Catalunya a Tarragona.

Primerament, Cèlia del Diego fa una breu presentació als assistents del què serà el desenvolupament de la reunió. Després, Jordi Martorell resumeix el projecte de L’Antena i la seva breu història, igualment comenta l’àmbit temàtic en què s’ha acordat acotar el contingut del web.

Marc Díez comença amb la presentació del web, el seu disseny i contingut. Comenta els diferents apartats, mentre els assistents van consultant els dubtes. Amb l’ajuda dels dossiers en paper repartits al principi de la reunió, els assistents van seguint tots els passos necessaris per entendre com penjar el seu contingut a L’Antena. Aquest dossier es pot descarregar en el propi web, a l’àrea d’usuaris.
El dossier inclou també un petit manual d’estil per tal de seguir unes quantes normes estilístiques que permetin cohesionar els diferents textos de la pàgina.
La pàgina web és adaptable per la vista des de dispositius smartphones i tablets.

Pel què fa als diferents usuaris, es recomana que cada centre es doni d’alta al web en breu, i comenci a publicar el seu propi contingut per entendre millor el funcionament. Per a qualsevol dubte, durant aquesta primera fase de prova, els diferents usuaris es podran posar en contacte amb el Marc mitjançant correu electrònic: marc@estudiovni.net.
De la mateixa manera, ell serà l’encarregat de validar els comptes que es vagin obrint durant aquesta primera fase.

Posteriorment, quan el web estigui del tot en funcionament, el coordinador serà qui rebi les peticions dels nous usuaris. Per tal de poder participar activament de L’Antena es necessari ser del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, així com estar emmarcat dins de l’àmbit temàtic del projecte. Jordi Martorell proposa que qui decideixi qui pot entrar i qui no, podria ser la Xarxa de gestors i programadors del Camp de Tarragona. També es contempla la possibilitat de publicar actes puntuals de persones o institucions que no estiguin registrades com a usuaris, fent arribar els seus actes i articles a altres gestors implicats o bé a L’Antena.

Jordi Martorell enviarà les tarifes de publicitat del web per correu electrònic, per tal que els gestors que vulguin puguin fer les seves aportacions mitjançant el baner de la part superior de la pàgina. Mentrestant, el Jordi dissenyarà uns quants models de prova de forma gratuïta.

Tenint en compte que després de la presentació pública, pot haver-hi més projectes interessats en participar de L’Antena i que no han estat presents a la reunió, es contempla fer-ne una segona per tal que el Marc expliqui el funcionament de nou.

Queda pendent crear els perfils de les diferents xarxes socials de L’Antena per tal d’enllaçar-les amb el web. El Marc ha d’intentar trobar una manera per poder rebotar el contingut penjat a la web a les xarxes socials, de forma automàtica.

Es proposa la presentació pública de la pàgina pel proper dijous 7 de març, en format roda de premsa. Encara cal confirmar l’espai i l’hora, tot i que segurament serà a les dotze del migdia als Serveis Territorials.
Es prega la màxima assistència a la roda de premsa ja que és una bona manera de donar a conèixer a tothom que es tracta d’un projecte coral participat per L’Antena i la Xarxa de gestors, i donar-li el ressò que mereix.

photo 2

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: