Sessió de treball de la Xarxa de Gestors del 19 de febrer de 2013 a la Sala de Juntes dels Serveis Territorials de la Generalitat de Catalunya a Tarragona

Assistents

Montserrat Caballero
Cèlia del Diego
Coia Domingo
Laura Griñó
Magda Guillén
Cecília Lobel
Gemma Massagué
Ció Pallarès
Jordi París
Aureli Ruiz

Resum

-Magda Guillén refarà el pressupost amb les modificacions acordades i la facturació dels diferents espais. Elaborarà també diverses propostes d’imatge corporativa del projecte amb les diferents aplicacions.
-Gemma Massagué consultarà amb la seva assessora els aspectes de drets d’autor per a la facturació dels artistes.
-Es fixa la propera reunió a les 10 del matí del dijous 7 de març als Serveis Territorials.

Desenvolupament de la reunió

La reunió comença al migdia a la Sala de Juntes dels Serveis Territorials. En un primer moment, es debaten alguns aspectes de la imatge corporativa del projecte «Breathing Time».

Montserrat Caballero planteja la possibilitat de poder combinar la imatge corporativa pròpia del projecte amb la què puguin tenir els diferents espais en aquell moment. Per exemple, en el cas del 6×4 destinat a la Conca de Barberà als ST Tarragona. S’acorda que no hi ha cap problema en combinar les dues plataformes comunicatives.
Tots els espais han aportat la seva partida de comunicació al projecte per tant en principi només faran la comunicació que es derivi del mateix.

Cada espai necessitarà un suport comunicatiu que indiqui que l’exposició forma part del projecte «Breathing Time». Es debaten els diferents formats i materials amb els què es podria fer. La Magda Guillén farà una proposta per a la següent sessió.

El tema del vídeo promocional encara no està tancat ja que de moment cap persona en pràctiques ha sol·licitat el projecte que des del CA Tarragona s’ha ofert a l’EADT i al Grau de comunicació audiovisual de la URV. La persona que s’encarregui del vídeo hauria de ser la mateixa que faci les fotografies, per tal d’unificar el criteri en totes les exposicions.

Els honoraris dels artistes es facturaran en concepte de cessió de drets d’autor. Gemma Massagué preguntarà tots els dubtes que puguin sorgir a la seva assessora, en quant a drets d’autor, etc.

Magda Guillén retocarà el pressupost i l’enviarà per correu electrònic, amb les facturacions corresponents de cada espai. Enviarà també diverses propostes d’imatge corporativa per «Breathing Time» que s’aplicaran a una invitació electrònica, la senyalització en les sales, el bloc i les xarxes socials.

Més endavant es començarà a elaborar el catàleg, a tot color i en format diari de 48g. Es valora positivament la possibilitat que el catàleg estigui encartat en algun diari. Caldrà demanar pressupost als diferents diaris per estudiar les possibilitats.

La Gemma enviarà la proposta de conveni de patrocini per Repsol al Jordi París per què la valori.

Es comenta la problemàtica del pressupost de producció pel que fa a l’artista seleccionat per al Display. Els comissaris buscaran una solució a aquest tema.

Pel què fa als Serveis Territorials, Lídia Porcar serà la conferenciant, i hi exposarà la Núria Rión.

Es fixa la propera reunió pel proper 7 de març a les 10 del matí als Serveis Territorials de la Generalitat de Catalunya a Tarragona.

photo 3

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: