Sessió de treball de la Xarxa de Gestors del dimecres 13 de febrer de 2013 a l’oficina del CA Tarragona

Assistents

 • Jordi Agràs
 • Montserrat Caballero
 • Cèlia del Diego
 • Laura Griñó
 • Magda Guillén
 • Mar Joanpere
 • Cecília Lobel
 • Gemma Massagué
 • Blai Mesa
 • Ció Pallarès
 • Jordi París
 • Aureli Ruiz

Resum

-S’han de variar els patrocinadors del projecte, treure’n alguns i afegir Repsol. Laura Griñó elaborarà un projecte de col·laboració per entregar-los el més aviat possible.

-Si Repsol està d’acord es farà una firma del conveni pública amb els principals representants de totes les institucions durant el mes d’abril.

-Tots els espais expositius han de confirmar les dates de calendari.

-Els comissaris i Magda Guillén s’encarregaran de tancar el pressupostos.

-Tots els espais expositius han de fer arribar informació a la Laura per al bloc oficial i la publicació del catàleg.

-La propera reunió es fixa pel dimarts 19 de febrer als Serveis Territorials de la Generalitat a Tarragona, un cop s’acabi l’acte de presentació de la web de L’Antena.

Desenvolupament de la reunió

La reunió comença a les 12:00h del dimecres 13 de febrer a l’oficina del CA Tarragona.

Per començar es debaten diverses qüestions que encara no estan tancades com el transport de les peces al Vendrell i l’Espluga de Francolí que haurien de fer-se conjuntament des de Tarragona.

Els patrocinadors del projecte s’han de variar ja que se n’han de treure alguns i s’ha d’afegir Repsol, que participarà com sponsor majoritari. La Laura  s’ofereix a elaborar la proposta de col·laboració que se’ls presentarà el més aviat possible.

Es proposa organitzar la signatura del conveni amb les diferents institucions i organitzacions de manera pública, coincidint amb la roda de premsa de presentació del projecte. La presentació pública s’hauria de fer més endavant, coincidint amb la primera inauguració.

Gemma Massagué consultarà aquesta opció de signatura del conveni pública amb Repsol, que tindria lloc durant el mes d’abril, intentant aconseguir un dia que permeti l’assistència de la majoria d’institucions i organitzacions implicades.

Quan la Gemma tanqui la data del conveni, caldrà posar-se en contacte amb els diferents ajuntaments i preparar una nota de premsa oficial que redactarà la Laura. Posteriorment, cada espai farà la seva pròpia nota de premsa.

Tot seguit, es debat el calendari d’inauguracions i cada espai dóna les seves dates d’inauguració. Jordi París proposa fer coincidir la inauguració de Display amb la firma del conveni, ja que aquest espai requereix més temps amb l’artista ja que ha de produir les obres que s’exposaran. S’acorda que es consultarà aquesta qüestió amb l’artista i que si no es pot fer coincidir, es mencionarà que el projecte ja està en marxa.

Blai Mesa recorda que Display requereix un pressupost de producció. Consultarà quan es creu que necessitarà, i es mirarà d’arribar a un acord.

La Sala Fortuny de Reus està ocupada, però el Centre de Lectura ofereix tots els altres espais dels què disposa. Es proposa utilitzar la sala Hortensi Güell.

Pel que fa a Cal Massó, s’exposa que cal resoldre el fet que no disposi de personal per manteir-se oberta. Des de l’Ajuntament de Reus estan cercant una solució.

Els Serveis Territorials de la Generalitat a Tarragona aporten un espai expositiu i, indirectament, la meitat del pressupost del què disposa el CA Tarragona. A més, col·laboraran també a través del projecte 6×4 a la Conca de Barberà. Es debat quin artista hauria d’exposar al seu espai i quin hauria de fer la conferència que tenen prevista.

Aureli Ruiz es posarà en contacte amb el Museu de la Vida Rural de l’Espluga per veure si poden variar la seva data d’inauguració pel dissabte 4.

Cèlia del Diego proposa inaugurar sempre amb els mateixos dies, si és possible, per tal de donar una organització al projecte. Inaugurar sempre amb dimarts, dijous i dissabte.

L’Aureli enviarà el calendari final per tal que tots els espais expositius confirmin les seves dates.

La Magda s’encarregarà dels temes de disseny del projecte i els pressupostos. S’acorda que el catàleg serà en un format diari, però amb un paper de millor qualitat. La Magda i la Gemma consultaran pressupostos a diversos llocs per tal d’aconseguir el més rentable.

Tots els gestors dels espais faran arribar a la Laura la informació per començar a fer entrades al bloc de <<Breathing Time>>. Aquestes dades s’aprofitaran també per a la publicació del catàleg.

L’Aureli, la Cecília i la Magda tancaran els pressupostos per a la propera reunió.

Queda pendent el tema del vídeo ja que encara no s’ha trobat cap persona en  pràctiques de l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona. L’audiovisual hauria d’estar enllestit pel 18 de maig.

El CA Tarragona demanarà també una persona al Grau de Comunicació Audiovisual de la URV, a veure si hi ha més sort.

Es proposa la propera reunió pel dimarts 19 als Serveis Territorials de la Generalitat a Tarragona. La reunió de la Xarxa començarà quan s’acabi la presentació de la web oficial de l’Antena, que està prevista per les 12:30h.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: