Sessió de treball de L’Antena del 4 de febrer de 2013 a l’oficina del CA Tarragona

Assistents

  • Cèlia del Diego
  • Marc Díez
  • Laura Griñó
  • Jordi Martorell
  • Jordi Ribas

Resum

-Marc Díez presenta la web de L’Antena als assistents a la reunió. Es discuteixen diverses qüestions que s’han de modificar per la presentació oficial.

-Es decideix elaborar un dossier informatiu per repartir a la propera reunió que inclogui una breu presentació, instruccions d’ús, llibre d’estil i qüestions de contingut per tal d’unificar el contingut de la web.

-Es fixa la propera reunió pel dimarts 19 de febrer a les 12:30h que inclourà una sessió d’introducció teòrica i pràctica sobre el funcionament de la web per a tots els assistents. La presentació pública de la pàgina es farà el dia 7 de març. Queda pendent confirmar les ubicacions de les dues cites.

Desenvolupament de la reunió

La reunió comença a les 11:00h a l’oficina del CA Tarragona.

El Marc fa la presentació de la web oficial de L’Antena als assitents i es discuteixen alguns dels detalls que cal polir de cara a la propera reunió. El dissenyador ha d’acabar d’enllestir algunes parts, així com modificar algunes qüestions, com per exemple la firma dels articles on apareixerà només el logotip corresponent i la data de publicació. També caldrà posar alguns banners de prova de forma gratuïta ja que les tarifes encara no estan fixades.

Jordi Martorell proposa els següents preus que són acceptats per la resta:

-12 mesos: 500 €

-6 mesos: 300 €

-3 mesos: 150 €

El Jordi planteja establir unes línies temàtiques pel contingut de la web, uns marges simbòlics que serveixin als usuaris com a referència. Per exemple, publicar només producció artística posterior a la Segona Guerra Mundial. Sempre que es tinguin dubtes, els gestors haurien de consultar-los a la resta mitjançant correu electrònic.

El Jordi crearà el perfil de Twitter de L’Antena i l’enviarà al Marc per tal que el pugui vincular a la web, de la mateixa manera que el Facebook.

Cèlia del Diego i Laura Griñó es comprometen a elaborar un llibre d’estil per tal que els continguts penjats a la web tinguin una mínima coherència pel què fa al format. Aquest llibre d’estil s’ajuntarà amb les instruccions d’ús que elaborarà el Marc i alguns paràmetres referents al contingut. Tota aquesta informació es repartirà entre els assistents a la sessió que es celebrarà perquè el Marc pugui presentar la web i explicar el seu funcionament (en pdf i en paper).

Alguns dels aspectes que s’hauran d’incloure en aquest dossier són per exemple que els articles estiguin firmats amb només nom i cognom de l’autor, sense càrrec.

La Cèlia i la Laura pregunten els seus dubtes al Marc. Per una banda, es poden penjar actes a l’agenda sense que tinguin un text vinculat; per l’altra, es mirarà que a la part inferior de la pàgina a l’apartat de “Col·laboradors”, els usuaris puguin arribar amb un sol clic a les pàgines oficials del diferents agents.

Es decideix que la propera reunió, a la què haurien d’assistir tots els agents, es celebrarà el proper dimarts 19 de febrer a les 12:30h. Està pendent confirmar el lloc.

La Laura s’encarregarà d’enviar una convocatòria per correu electrònic i el Jordi farà una ronda de trucades per confirmar l’assistència dels convidats.

L’esdeveniment públic per presentar la web es fixa pel dijous 7 de març.

Es proposa que més endavant es faci un taller de producció de continguts d’àudio, així com de redacció.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: