Sessió de treball de la Xarxa de Gestors i Programadors del Camp de Tarragona del 29 de gener de 2013 al CA Tarragona Centre d’Art

Assistents:

  • Montserrat Caballero
  • Cèlia del Diego
  • Laura Griñó
  • Magda Guillén
  • Cecília Lobel
  • Ció Pallarès
  • Jordi París
  • Aureli Ruiz

Resum:


1. Cèlia del Diego mostra el disseny provisional de la web de L’Antena. Cada centre ha d’enviar dos actes a Laura Griñó (coordinacio@catarragona.net) al llarg de la setmana per tal d’omplir la web amb contingut real.
2. Els comissaris del projecte «Breathing Time» (temps per respirar), Cecília Lobel i Aureli Ruiz, presenten una proposta de repartiment d’artistes i espais.
3. Un cop confirmada la proposta, els comissaris posaran en contacte els artistes i els gestors dels espais per tal de discutir les exposicions. Ells mateixos assistiran a la primera reunió entre les dues parts.
4. Es discuteixen qüestions pressupostàries que de moment no es poden tancar.
5. Tots els centres han de confirmar les seves dates d’obertura i cloenda d’exposició per tal de què els comissaris puguin quadrar el calendari.
6. Laura Griñó crearà un bloc del projecte on hi hagi informació dels espais i els artistes. Ella es posarà en contacte amb els gestors per tal que li facin arribar informació. De la mateixa manera, s’encarregarà d’altres tasques de comunicació que puguin anar sorgint.
7. Magda Guillén ajudarà als comissaris a quadrar els pressupostos. Dimecres 6 de febrer a les 10:00h es reunirà amb la Cèlia i l’Aureli a l’oficina del CA Tarragona.
8. La propera reunió de la Xarxa queda prevista pel dimecres 13 de febrer de 12:00h a 14:00h a l’oficina del CA Tarragona.

Desenvolupament de la reunió:

La reunió comença a les 9 del matí passades a la planta superior de l’Antiga Audiència de Tarragona.
Cèlia del Diego mostra els avenços dels dissenyadors a la pàgina web de L’Antena i aprofita per comentar que cal comptar amb contingut real per la presentació de la web del proper dilluns. Per això es demana a tots els centres que enviïn dos actes sota els ítems que la Laura els transmetrà mitjançant correu electrònic, de part del dissenyador.
Els comissaris del projecte expliquen la proposta que han dissenyat fins ara per repartir els diferents artistes en els espais disponibles. En principi tenen confirmats els artistes però no han parlat de condicions pressupostàries.
La principal notícia és que el Vendrell i l’Espluga de Francolí comptaran amb una exposició col·lectiva genèrica de dotze artistes respectivament. Es debaten diferents canvis possibles segons les necessitats dels diferents espais i artistes però, finalment, la proposta inicial és acceptada per tots els assistents tot i que s’han de consultar alguns aspectes.
Un cop confirmada la proposta caldrà posar en contacte els diferents artistes amb els seus corresponents espais per tal de discutir els treballs exposats. L’Aureli o la Cecília assistiran a les primeres reunions entre les dues parts. La Magda també els ajudarà en aquestes tasques.
Seguidament es discuteixen les qüestions pressupostàries. La inversió dels centres es suma i es divideix pel total d’espais, pel què es pot oferir una suma molt petita per cada artista.
Resten pendents encara algunes respostes per part d’institucions o entitats a qui se’ls ha sol·licitat finançament.
S’acorda que per anar al Vendrell, els artistes es reuniran a Tarragona i es transportaran col·lectivament per reduir costos. De la mateixa manera, tothom està d’acord que per poc que es pugui, s’ha de destinar una part del pressupost a catàlegs o fulletons.
A continuació, tots els centres es comprometen a fer arribar les dates d’obertura i cloenda de les seves exposicions als comissaris del projecte per tal de què puguin organitzar el calendari final. Cal també corregir el projecte per qüestions lingüístiques.
La Laura crearà un bloc del projecte per tal que es pugui trobar tota la informació dels centres i dels artistes de manera conjunta. Ella es posarà en contacte amb els gestors dels espais per tal que li facin arribar informació (història, imatges, valors, etc.). La informació sobre els artistes l’aconseguirà a través del CA.
La Magda ajudarà als comissaris amb la qüestió dels pressupostos. Es reunirà amb la Cèlia i l’Aureli el proper dimecres 6 de febrer a les 10:00h al CA per posar-se al dia.

 

Image

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: