Estat de la qüestió de L’Antena

Benvolguts amics.

Com ja sabeu, l’associació La Veu Jove de la Conca, a requeriment del grup de treball de comunicació, va sol·licitar al Departament de Cultura de la Generalitat una subvenció per a projectes artístics de caràcter professional de formació, exhibició i difusió en l’àmbit de les arts visuals per al projecte Antena de difusió.

A l’estiu ens van confirmar que el projecte havia estat seleccionat, dels 3.500€ sol·licitats ens havien concedit una subvenció de 2.818€. La confirmació de la subvenció atorgada, aquesta vegada no anava acompanyada de l’habitual bestreta per al 80% de l’import i no es sabia del cert si seria possible de rebre la quantitat atorgada dins l’any en curs, període en que s’havia d’executar el projecte. Considerant l’actual situació econòmica i l’asfixia de l’administració, molt especialment en els aspectes relacionats amb la cultura, es va considerar adient d’aturar l’execució del projecte a l’espera de més informació. El temps passava sense més novetats.

A inicis de desembre, va arribar la bestreta. Sembla ser que hem estat de sort en formar part de les subvencions de menys quantia econòmica, que han estat les úniques que s’han pogut fer efectives. A partir d’aquell moment va tocar d’accelerar la producció del projecte saltant-nos tots els terminis previstos que contemplaven treballar en l’espai web Antena de difusió des del mes de setembre.

La reducció de l’import assignat no representa cap problema atès que es contempla la possibilitat de reduir el pressupost del projecte en un 15% del seu valor sense sol·licitar modificació del pressupost. El principal escull per a realitzar el projecte era trobar un dissenyador o estudi de disseny que ens dissenyés i programés l’espai web per la quantitat que podíem assumir. Aquest problema s’ha resolt amb l’estudi OVNI de Reus. El segon problema eren els recursos propis que assignàvem al projecte i s’havien d’aconseguir amb la recerca de publicitat. Aquesta part l’assumirà La Veu Jove de la Conca i els ingressos per publicitat que aconseguim l’any vinent seran per al manteniment del projecte. Només queda per tancar la despesa prevista per a les col·laboracions que acabarem de concretar abans d’acabar l’infame 2012.

Tindreu a la vostra disposició http://www.lantena.cat, o un nom similar, durant el gener de 2013. El disseny de l’espai web resulta prou flexible per a fer-hi modificacions sobre la marxa i anar-lo adequant a les vostres necessitats, incorporant i suprimint serveis, apartats, etc.. Naturalment, tota la tasca de dinamització, recerca de publicitat, etc., que estava prevista de realitzar de setembre a desembre es trasllada al període desembre/març.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: