Sessió de treball de la Xarxa de Gestors del 18 de desembre de 2012 a l’oficina del CA Tarragona

Assistents:

  • Montserrat Caballero
  • Cèlia del Diego
  • Magda Guillén
  • Cecília Lobel
  • Gemma Massaguer
  • Ció Pallarès
  • Jordi París
  • Aureli Ruiz
  • Marina Vives

Resum:

1. El projecte multiexpositiu “Breathing Time” es troba en camí de trobar recursos que facin possible la seva realització al maig del 2013. Vol aplegar diferents espais i diversos artistes del territori com una mostra multidisciplinar .

2. S’ha d’acabar de concretar en un projecte que comptarà amb els 24 artistes de l’arxiu L’Irradiador. Els comissaris, Cecília Lobel i Aureli Ruiz són els encarregats de preparar el projecte dirigit a institucions públiques i privades per aconseguir els recursos, i garantir la publicació del catàleg i la remuneració dels artistes.

3. S’assaja un calendari de producció segons les inauguracions es faran els dijous, divendres i dissabtes, els dies 2, 3, 4, i 9, 10, 11 de maig. Serà necessari reservar del 15 al 30 d’abril per producció, amb 3 o 4 dies de muntatge. La setmana del 8 d’abril es començarà amb la premsa i comunicació.

4. Està prevista la propera reunió que serà dimarts 29 de gener al matí, a l’oficina del CA Tarragona, Plaça del Pallol, 3.

Desenvolupament de la reunió:

S’aproximen les festes de Nadal i un nou any i no s’ha acabat de concretar un projecte amb els artistes que hi intervindran en cada sala perquè falten els recursos econòmics per tirar endavant “Breathing Time” tal i com s’havia ideat, i això desanima una mica.

Cèlia del Diego explica que el CA Tarragona pagarà als comissaris les hores invertides en el preprojecte, tiri aquest endavant o no.

Es concreta que es refaran un parell de detalls al projecte per poder-ho presentar per sol·licitar recursos a diferents institucions o empreses.

Marina Vives enviarà per mail un formulari model per aconseguir ajuts privats i es pot personalitzar i incloure’l al projecte per mostrar les contrapartides que té l’empresa privada per col·laborar.

S’acorda de fer una carta/instància signada pels regidors dels Ajuntaments que acullen el projecte “Breathing Time”.

Actualment s’han recaptat teòricament 7.000 euros i en falten 2.000 per als 9.000 euros plantejats com a mínims per a la realització del projecte. A banda, es busca finançament per al catàleg col·lectiu i la publicitat.

El becari de comunicació pot fer molta feina en el bloc i les xarxes socials, gravació d’arxiu i la projecció de vídeo documental, però resulta més interessant provar de fer també un catàleg de tots els artistes, fulls de sala, etc.

Cada sala té unes especificacions i s’ha d’intentar buscar un fil conductor amb les obres exposades.: la Sala del Pardo del Vendrell disposarà de dues sales per a l’exposició; la Generalitat necessita saber de quina comarca és, per fer la seva promoció 6×4 des dels Serveis Territorials de Cultura, l’Espai Jove Kesse requereix que l’artista sigui menor de 35 anys, etc. S’acorda que els comissaris elaboraran el projecte tenint en compte les necessitats dels diferents espais.

Es preveu la propera reunió per al dia 29 de gener a les 9 h a l’oficina del CA Tarragona. Aquest dia l’Aureli Ruiz i la Cecília Lobel ens presentaran el projecte amb la distribució d’artistes en els diferents espais (que potser ens avançaran abans per mail per tal que tinguem temps de llegir-lo amb calma). També per a aquell dia esperem poder tenir més informació sobre les possibles fonts de finançament que s’han estudiat.

Image

Bones festes i bon any 2013

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: